Jorges Salman Architects | Private Residence Purley

Private Residence Purley

Jorges Salman Architects was appointed to work with the client on producing a modern rear extension which would supplement the family’s future requirements. Essentially, the new extension was designed to harness the extensive space created, allow for a panoramic view of the garden, make good use of natural light, and to allow a combination of spaces to converge into a multi-function area for the family. The extension enabled a new kitchen, dining space, and informal seating area to be created.

Jorges Salman Architects are in discussions with the client regarding phase 2 of the works which include further remodelling of the property and an addition of a single storey side extension.

Senan Salman in Coulsdon, Surrey, UK on Houzz

Copyright © 2018 Jorges Salman Architects