Private Residence One Purley
16235
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16235,bridge-core-2.7.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2857

Private Residence One Purley

Category
Domestic, Residential
About This Project

Jorges Salman Architects was appointed to work with the client on producing a modern rear extension which would supplement the family’s future requirements. Essentially, the new extension was designed to harness the extensive space created, allow for a panoramic view of the garden, make good use of natural light, and to allow a combination of spaces to converge into a multi-function area for the family. The extension enabled a new kitchen, dining space, and informal seating area to be created.